TARA FESTIVALURILOR

MARAMURES – PASUL PRISLOP - BUCOVINA

3
 
Transport
Perioada 12 – 17 AUGUST 2020
Tarif
 
268
/ persoana

TARA FESTIVALURILOR

Program nou

 

MARAMURES – PASUL PRISLOP -  BUCOVINA

 

12 – 17  AUGUST 2020

 

*CIRCUITE FACUTE IN PLIN SEZON  SI FARA OPTIONALE CONTRA COST

 

 

 

Ziua 1

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:15, la Parcul Izvor. Deplasare pe ruta Bucuresti – Brasov – Sfantu Gheorghe – Miercurea Ciuc – Odorheiul Secuiesc – Targu Mures (420 km). Se viziteaza: MUZEUL NATIONAL SECUIESC (deschis vizitatorilor din 1875 si proiectat de Károly Kós), CETATEA MIKO SI MUZEUL SECUIESC AL CIUCULUI (Castelul cu plan geometric regulat și bastioane italienești), MANASTIREA FRANCISCANA DIN SUMLEU MIC (podoaba bisericii actuale este Statuia Maicii Domnului făcătoare de minuni), STATIUNEA SOVATA si LACUL URSU (cel mai mare lac sărat și helioterm din Europa). Cazare la Targu Mures.

Ziua 2

Mic dejun. Deplasare pe ruta Targu Mures – Bistrita - Valea Bargaului – Colibita - Vatra Dornei. Se vor vizita OBIECTIVELE si MUZEELE CELE MAI INTERESANTE DIN ZONA CENTRALA A BISTRITEI, SE VA MERGE LA UN ATELIER DE PAINE pe Valea Bargaului si VOM AVEA O OPRIRE PENTRU RELAXARE LA COLIBITA. Cina si cazare.

 Ziua 3

Mic dejun. Participarea la FESTIVALUL PASTRAVULUI DE LA CIOCANESTI si la activitatile ce se vor organiza in cadrul acestui festival unic. Revenim cu programul detaliat mai in apropierea evenimentuui. Cina si cazare.

 Ziua 4

Mic dejun. Participarea la FESTIVALUL HORA DE LA PRISLOP din Pasul Prislop si la activitatile ce se vor organiza in cadrul acestui festival unic. Revenim cu programul detaliat mai in apropierea evenimentuui. Cina si cazare.

 Ziua 5

Mic dejun. INCURSIUNE PE TRANSRARAU (locul 3 in topul celor mai frumoase drumuri alpine, partea cea mai pitoreasca dar si sigura de 14 km), vizita MUZEUL DE ARTA ENEOLITICA CUCUTENI din Piatra Neamt si PLIMBARE CU TELEGONDOLA care urca pe Muntele Cozla. Cina si cazare.

 Ziua 6

Mic dejun. Se vor vizita OBIECTIVELE CELE MAI INTERESANTE DIN PIATRA NEAMT (CURTEA DOMNEASCA, TURNUL CLOPOTNITA,  BISERICA DOMNEASCA SF. IOAN BOTEZATORUL) si va urma drumul catre Bucuresti. Sosire in Bucuresti in jurul orei 21.00.

 

TARIF 1300 lei / persoana

 

Perioade circuit

· 12 – 17  AUGUST 2020

 

TARIFUL INCLUDE

·   Transport cu  AUTOCAR/ MIDIAUTOCAR  modern, cu climatizare, clasificat minim 3*

·   5 CAZARI la pensiuni / hoteluri, clasificare echivalenta 3 *

·   Masa in regim DEMIPENSIUNE: mic dejun si cina

·   EXCURSIILE prezentate in program

·   GHID insotitor pentru intrega perioada

 

Tariful nu include

·    Alte mese, taxe si cheltuieli personale

·    Intrarile la obiectivele turistice, care insumeaza aproximativ 100 lei

  

BINE DE STIUT

·   Supliment camera single: 300 lei (2 camere single alocate pe fiecare circuit)

· Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener, nu vor plati supliment

·   Așezarea în autocar va fi realizată conform diagramelor, în funcție de ordinea înscrierii turiștilor

·   Copil 2 – 8 ani cazat in camera dubla cu doi adulti are reducere 300 lei

·   Grup minim: 36 persoane. Pentru grup intre 25 - 35 persoane platitoare, circuitul se va organiza, dar va trebui platit un supliment de 60 lei / persoana

·   Avans la inscriere 500 lei / persoana

·  Organizatorul poate modifica traseul in functie de conditiile meteo si situatiile neprevazute, ordinea vizitelor se poate modifica

·   Camerele sunt repartizate de catre receptia unitatii de cazare, paturile pot fi matrimoniale sau separate, nu se poate garanta un anumit tip de pat, dar se va tine cont de prioritati

·   Unele unitati de cazare nu au lift.

 

Solicita vacanta

Trebuie sa fii de acord cu conditiile prelucrarii datelor personale.