Balchik si Cap Kaliakra - Misterele „cuibului“ Reginei Maria

- excursie de o zi -

 
Transport
Tarif
 
39
/ persoana (include intrarile la obiective)

Itinerar: Bucuresti – Balchik – Cap Kaliakra– Bucuresti

Loc de intalnire: ora 06:15, parcare Piata Victoriei - Bucuresti

Plecare: ora 06:30 

 

Astazi vom admira coasta litoralului Marii Negre din Bulgaria.

Intalnirea cu ghidul insotitor, va avea loc la ora 06:15 in parcarea din Piata Victoriei din Bucuresti.

La ora 06:30 vom pleca spre destinatia noastra, pe itinerariul: Bucuresti – Mangalia – Vama Veche (RO)– Duranculak (BG) – Balchik.

Balchick (Balcic) este unul dintre cele mai cunoscute orase din punct de vedere turistic ale Bulgariei. Situat in partea de nord a litoralului, la 40 de km de Varna, Balchick-ul beneficiaza din plin de pozitionarea pe un teren terasat si incanta turistii cu stradutele in panta pietruite, cu cladirile sale albe cu influente mediteraneene, cu golful care ofera o priveliste incantatoare asupra marii.

In Balchick vom vizita Castelul Reginei Maria a Romaniei si gradinile botanice. Palatul imbina intr-un mod fericit mai multe stiluri, este construit pe trei terase si este strajuit de un minaret, iar imensa gradina botanica se intinde pe 35 de hectare, fiind una dintre cele mai importante gradini botanice din Europa.

 

La ora 15.30 ne vom deplasa spre Cap KALIAKRA, impresionant promontoriu, si ne vom lasa uimiti de frumusetea liniei de coasta in timp ce vom vizita ruinele cetatii medievale, capela Sfantului Nicolae si muzeul cu vestigii arheologice.

 

Plecare spre Romania va avea loc in jurul orei 17.00, trecand frontiera pe la Vama Veche si continuand deplasarea pe Autostrada Soarelui.

Sosire in Bucuresti in jurul orei 21.00 - 21.30.

 

~ FINAL SERVICII ~

TARIF EXCURSIE: 39 EURO/persoana*

*tariful este calculat pentru un grup de minim 25 persoane. In cazul in care grupul nu atinge numarul minim, agentia isi rezerva dreptul de a anula sau reprograma excursia.

 

DETALII PLATA

        ·       la confirmarea rezervarii: 50%

        ·       cu 14 zile inaintea plecarii: 50%

 

Pentru plecari in mai putin de 14 zile, tariful se va achita integral in momentul confirmarii.

Plata se va realiza in unul dintre conturile specificate pe factura.

 

Nota:

        ·       Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport .

        ·       Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

        ·       Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

        ·       Toate intrarile la obiectivele turistice in Bulgaria se achita in moneda nationala – leva;

       ·       Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

 

 

SERVICII INCLUSE

 ·       transport autocar/minibus clasificat pentru curse internationale

        ·       ghid de turism atestat

·       biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (Castelul Balchik, Gradinile botanice, Cetatea Cap Kaliakra)

 

SERVICII SUPLIMENTARE

 

·       intrarile la alte obiective turistice

·       asigurarea medicala

·       cheltuieli personale

 

Reguli generale de organizare si desfasurare a transportului de persoane privind masurile pentru prevenirea cu noul coronavirus SARS CoV-2

 

1.      Accesul in mijloacele de transport este conditionat de purtarea obligatorie a unei masti medicale sau non-medicale, care sa acopere gura si nasul;

2.      Se va asigura maximizarea ratei de ventilatie a sistemului de aer conditionat (fara recircularea aerului din interior) in timp ce vehiculul este in functiune.

3.      Se va efectua obligatoriu curatenia si dezinfectia la inceputul si la finalul cursei. Va fi evitata maturarea uscata si alte actiuni mecanice pe suprafete potential contaminate pentru a reduce posibilitatea de dispersare a virusul. Se vor utiliza in schimb metode de curatare umeda.

4.      Conducatorii vehiculelor au obligatia de a pastra distanta fizica de cel putin 1 m in timpul pauzelor si perioadelor de repaus pe drum, evitandu-se contactele cu alte persoane (soferi, pasager, persoane adiacente parcursului, etc).

5.      La imbarcare/debarcare, cat si pe timpul deplasarii, pasagerii vor respecta o distanta de minim un metru unul de celalalt.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.