Meteorele de dincolo de Dunare - Belogradchik

- excursie 3 zile / 2 nopti -

 
Transport
Tarif
 
145
/ persoana

Itinerar: Bucuresti – Craiova – Calafat – Vidin – Belogradchik - Bucuresti

Loc de intalnire: ora 07:30, parcare Piata Victoriei - Bucuresti

Plecare: ora 08:00 

 

ZIUA 1, vineri – Bucuresti – Calafat – Belogradchik

Intalnirea cu ghidul va avea loc la ora 07:30 in parcarea din Piata Victoriei din Bucuresti.

La ora 08:00 vom pleca spre destinatia noastra, pe traseul Bucuresti – Pitesti – Craiova – Calafat – Vidin – Belogradchik.

Prima oprire o vom face la Vidin, unde vom vizita Fortareata Baba Vida (Cetatea Vidinului), principala atractie turistica a orasului. Cetatea a avut un rol crucial in controlul turcilor a zonei Dunarii inferioare, ei folosind-o timp de secole drept inchisoare si depozit de armament. De la finalul secolului 18, nu a mai avut rol defensiv. Restaurarile i-au conservat forma originara, monumentul prezentandu-se nealterat de la forma sa inițiala.

Ne continuam calatoria pentru inca o ora catre destinatia noastra finala.

Cazare zona Vidin - Belogradchik 

 

ZIUA 2, sambata – Belogradchik

Dupa ce vom servi micul dejun, la ora 10.00, ne vom deplasa pentru a vizita Fortareata Belogradchik – un simbol national si una dintre cele mai bine pastrate monumente din Bulgaria datand din sec III d.Hr. Infatisarea actuala dateaza din perioada 1805-1837, atunci cand a fost reconstruita de catre turci.

Dupa vizita fortaretei, ne continuam programul zilei cu vizitarea Muzeului de Istorie al orasului, denumit si casa Panov. Acesta detine o expozitie cu peste 8000 de piese datand din preistorie pana in evul mediu.

Restul zilei iti veti avea la dispozitie pentru a va bucura de frumusetea orasului.

Cazare zona Vidin - Belogradchik 

 

ZIUA 3, duminica – Belogradchik - Bucuresti

Dupa micul dejun, vom elibera camerele si pornim pentru a vizita Pestera Magura. Cu  o lungime de 2500 m, in interiorul pesterii se afla pictate pe pereti desene rupestre din guano (excremente de lilieci), reprezentand animale, plante, dansuri.

De asemenea vom putea admira si cea mai mare stalagmita din Bulgaria “Bradul cazut” cu inaltimea de 11 m si grosimea de 6 m.

Lasand frumusetea peisajelor pitoresti in urma, ne vom indrepta catre Bucuresti. 

 

 

~ FINAL SERVICII ~

 

TARIF EXCURSIE: 145 EURO/persoana*

*tariful este calculat pentru un grup de minim 15 persoane. In cazul in care grupul nu atinge numarul minim, agentia isi rezerva dreptul de a anula sau reprograma excursia.

 

DETALII PLATA

         ·       la confirmarea rezervarii: 50%

         ·       cu 14 zile inaintea plecarii: 50%

 

Pentru plecari in mai putin de 14 zile, tariful se va achita integral in momentul confirmarii.

Plata se va realiza in unul dintre conturile specificate pe factura.

 

Nota:

       ·       Toate intrarile la obiectivele turistice in Bulgaria se achita in moneda nationala – leva;

       ·        Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

 

SERVICII INCLUSE

·       transport autocar/minibus clasificat pentru curse internationale

·       cazare 2 nopti la hotel/pensiune 3* cu mic dejun inclus

·       ghid de turism atestat

·       vizita Fortareata Baba Vida

·       tur Fortareata Belogradchik

·       vizita Muzeul de Istorie Belogradchik

·       vizita Pestera Magura

SERVICII SUPLIMENTARE

·       asigurarea medicala – 15 lei/persoana

·       alte cheltuieli personale

Reguli generale de organizare si desfasurare a transportului de persoane privind masurile pentru prevenirea cu noul coronavirus SARS CoV-2

 

1.      Accesul in mijloacele de transport este conditionat de purtarea obligatorie a unei masti medicale sau non-medicale, care sa acopere gura si nasul;

2.      Se va asigura maximizarea ratei de ventilatie a sistemului de aer conditionat (fara recircularea aerului din interior) in timp ce vehiculul este in functiune.

3.      Se va efectua obligatoriu curatenia si dezinfectia la inceputul si la finalul cursei. Va fi evitata maturarea uscata si alte actiuni mecanice pe suprafete potential contaminate pentru a reduce posibilitatea de dispersare a virusul. Se vor utiliza in schimb metode de curatare umeda.

4.      Conducatorii vehiculelor au obligatia de a pastra distanta fizica de cel putin 1 m in timpul pauzelor si perioadelor de repaus pe drum, evitandu-se contactele cu alte persoane (soferi, pasager, persoane adiacente parcursului, etc).

5.      La imbarcare/debarcare, cat si pe timpul deplasarii, pasagerii vor respecta o distanta de minim un metru unul de celalalt.

Solicita excursia

Trebuie sa fii de acord cu conditiile prelucrarii datelor personale.