ITINERAR:

Ziua 1. Bucuresti – Seoul

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni pentru zborul cu destinatia Seoul.

 

Ziua 2. Seoul

Sosire in Seoul. Vizita la Templul Jogyesa si plimbare pe strada Insadong, cunoscuta pentru magazinele de antichitati, Piata Gwanghwamun, Piata Gwangjanag si Râul Cheonggyecheon. Seara, cazare in zona Seoul  la hotel Nine Tree Premier Hotel Myeongdong 4* sau similar.

 

Ziua 3. Seoul

Mic dejun. Timp liber pentru explorarea orasului pe cont propriu sau optional*, tur de oras in Seoul ce include obiectivele turistice emblematice: Palatul Gyeongbokgung, unde se poate observa ceremonia de schimbare a garzii, Satul Bukchon Hanok, Observatorul din Seoul, plimbare prin Piata Namdaemun si cartierul Myeongdong, COEX Mall si Strada Gangnam. Seara, cazare in zona Seoul la hotel Nine Tree Premier Hotel Myeongdong 4* sau similar.

 

Ziua 4. Seoul – Gyeongiu

Mic dejun. Plecare spre Gyeongiu, fosta capitala a Regatului Silla. Se viziteaza Templul Bulguksa, Muzeul National Gyeongiu, Parcul Tumuli si Observatorul Cheomseongdae. Seara, cazare in zona Gyeongiu la hotel Commodore Gyeongjul 4* sau similar.

 

Ziua 5. Gyeongiu – Busan

Mic dejun. Plecare spre Busan, al doilea cel mai mare oras ca marime din Coreea de Sud. Tur de oras in Busan care include: piata traditionala de peste Jagalchi, Piata Gujke, Oryukdo Skywalk, Parcul Taejongdae, Templul Yonggungsa si Casa APEC Nurimaru, Haeundae Beach. Seara, cazare in zona Busan la hotel Commodore Busan 4* sau sumilar.

 

Ziua 6. Busan (Correa de Sud) – Osaka (Japonia)

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Osaka (Japonia). Tur panoramic in Osaka si vizita la Umeda Sky, o cladire impresionanta cu 40 de etaje de unde se poate admira panorama orasului. Seara, cazare in Osaka la hotel Daiwa Roynet Kitahama 3* sau similar.

 

Ziua 7. Osaka – Kyoto

Mic dejun. Transfer la Kyoto cu trenul (bagajele se vor transfera intr-o masina separata). Ziua este libera pentru explorarea orasului pe cont propriu sau optional*, tur de oras in Kyoto, ce include: Templul Ryoan-ji, renumit pentru cea mai mare gradina cu pietre din Japonia, Templul Kinkaku-ji, cunoscut si sub denumirea de „Pavilionul de Aur” si Castelul Nijo, apoi plimbare pe strazile Shijo Kawaramachi si Nishiki-dori, faimoase pentru shopping. Seara, cazare in zona Kyoto la hotel Rhino 3* sau similar.

 

*** Pentru cine nu opteaza pentru excursia optionala in Kyoto, check in-ul la hotel se va putea face incepând cu ora 15:00.

 

Ziua 8. Kyoto – Nara – Takayama

Mic dejun. Transfer spre Nara, cea mai veche capitala a Japoniei. Se viziteaza Templul Todai-ji, care gazduieste cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha din lume, parcul de caprioare din Nara si Altarul Kasuga. Dupa-amiaza, transfer spre Takayama. Tur pietonal cu ghidul in Orasul Vechi, renumit pentru magazinele de miso, „berariile” de sake si coloratele trenuri stradale. Seara, cazare in Takayama la hotel Wat & Spa 3*.

 

Ziua 9. Takayama – Matsumoto – Tokyo

Mic dejun. Plecare spre Matsumoto, unde se viziteaza unul dintre cele mai bine conservate castele din Japonia, Castelul Matsumoto. Denumit simbolic si „Castelul Ciorii”, din cauza zidurilor negre, acesta face parte din colectia celor patru castele desemnate „Comorile Nationale ale Japoniei”. Dupa-amiaza, plecare spre Tokyo. Seara, cazare in zona Tokyo la hotel Wing International Yotsuya 3* sau similar.

 

Ziua 10. Tokyo

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional*, tur de oras in Tokyo ce include: plimbare in autentica gradina Hamariyku, construita in perioada Edo, si o vizita la o ceainarie traditionala pentru a descoperi arta de preparare si servire a ceaiului in Tara Soarelui Rasare. Croaziera pe râul Sumida pentru a admira orasul. Se viziteaza districtul Asakusa, unde se afla Marele Templu Senso-ji. Dupa-amiaza, plimbare prin Akihabara, cartier celebru datorita jocurilor video, echipamentelor electronice si a desenelor animate manga. Seara, cazare in zona Tokyo la hotel Wing International Yotsuya 3* sau similar.

 

Ziua 11:  Tokyo – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

 

Servicii optionale*

Pachet 3 excursii optionale: 299 Eur/ persoana (tarif valabil doar pentru plata in avans, in agentie)

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

 

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

vezi mai multe

Circuite cu avionul din din Bucuresti catre Coreea de Sud si Japonia, Toate locatiile, Japonia