Amplasat în mijlocul unei frumoase grădini ce îmbie la relaxare, hotelul se remarcă prin servicii ireprosabile și ospitalitate.

Descriere:

Amplasat în mijlocul unei frumoase grădini ce îmbie la relaxare, hotelul se remarcă prin servicii ireprosabile și ospitalitate.


Localizare:
Hotel Flegra Palace este situat în stațiunea Pefkohori, la 500m de centru și la doar 200m de plajă din stațiune. Stațiunea Kalithea se afla 17km.

Website:

http://www.flegrahotels.com


Facilitati hotel:
Hotelul dispune de recepție, lobby, lift, restaurant, terasă, grădină, 2 piscine cu secțiune pentru copii și jacuzzi, bar la piscină, internet wireless, loc de joacă, parcare.

Facilitati camere:
Camerele sunt spațioase și dispun de televizor LCD, telefon, seif contra cost, aer condiționat, frigider, baie, uscător de păr, balcon cu mobilier.
Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

suplim transport; Autocar BUH - HKD, Pefkohori Bucuresti - Pefkohori; Autocar HKD, Pefkohori - BUH Pefkohori - Bucuresti; Package commission; Rounding; Taxe Statiune

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din din Targu Mures catre FLEGRA PALACE, Halkidiki, Grecia