Descriere: Fostul hotel Bahia Princess a fost renovat integral in 2022 si redeschis sub denumirea Princess Inspire Tenerife, un hotel destinat in exclusivitate persoanelor peste 16 ani.
Localizare: la aproximativ 250 m de plaja Fanabe (considerata una din cele mai bune plaje din Tenerife datorita nisipului fin si a apei), la 50 m de centrul comercial, la 200 m de statia mijloacelor de transport in comun, la 3 km de Playa de las Americas, la 17 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud). 
Dotari camere: televizor, acces internet Wifi, facilitati pentru ceai/cafea, balcon/terasa, 
Facilitati hotel: 2 restaurante, 4 baruri, 3 piscine, centru fitness, centru spa contra cost cu piscina interioara, sauna, baie turceasca.
Web site: https://www.princess-hotels.com/en/tenerife/princess-inspire-tenerife/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - TENERIFE 2024 (miercuri) Bucuresti - Tenerife; Taxe de aeroport; Avion TENERIFE - OTOPENI 2024 (miercuri) Tenerife - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Princess Inspire Tenerife (fost Bahia Princess) Adults Only, Tenerife, Spania

Verifica tarife si disponibilitate