Vlora International, pozitionat ideal intre bulevardul principal si zona de promenada, ofera una dintre cele mai bune oportunitati pentru a descoperi statiunea.
Hotel Website: https://vlora-international.com

Localizare

Hotelul este situat in zona centrala a statiunii si in apropierea plajei publice. In proximitate se afla magazine, restaurante, cafenele si localuri cochete. 


Descriere

Vlora International, pozitionat ideal intre bulevardul principal si zona de promenada, ofera una dintre cele mai bune oportunitati pentru a descoperi statiunea


Tip masa

Mic dejun


Website

https://vlora-international.com/


Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant, baruri, piscina interioara, parcare gratuita si acces la internet Wi-Fi.


Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, aer conditionat, baie privata cu dus si uscator de par.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Fagaras catre Vlora International, Tirana, Albania

Verifica tarife si disponibilitate